Kerava muuttuu Keralaksi

OM!

Kerava ei välttämättä näyttäydy Suomen tärkeänä joogakeskittymänä, mutta tämän päivän ajaksi Kerava muuntautuu Keralaksi. Näin siitä tulee trooppinen Intian alue, jossa jooga, musiikki, taide, hoidot ja ruoka kohtaavat värikkäinä.

1600-luvulla kirjoitetun hindulaisen mytologian Keralolpathin mukaan Kerala sai alkunsa merestä nousseena alueena miekkaa heiluttavan soturi Parashuraman ansiokkaan työn tuloksena. Kerava omaa myös pitkän historian ja se mainitaankin ensimmäisiä kertoja historian teksteissä jo vuonna 1443. Tällöin Kerava oli vielä muinaisen Ancylusjärven rannikkoa. Tarina ei kerro kuka soturi näillä alueilla miekkaansa heilutti Keravan synnyn eteen.

Keralan Joogafestivaalit järjestetään jo toista kertaa! Ensimmäinen Kerala Joogafestivaalit näki päivänvalon kesäkuussa 2023 ja se oli suorastaan menestys! Tästä syvästi inspiroituneina haluamme luoda Keralasta joka vuotisen joogan ytimen ympärillä pyörivän festivaalin missä panostetaan laatuun ja joogaan. Tästä johtuen pidämme festivaalin pienenä kävijämäärän suhteen.

Ajatus syntyi rakkaudesta joogaan ja tapahtumaan, missä joogan filosofia on keskiössä. Halusimme luoda matalan kynnyksen joogatapahtuman, missä joogan lisäksi hoidot, taide, musiikki, ruoka ja kestävästi valmistetut joogahenkiset tuotteet ja niiden luojat pääsevät esille. Kotimaiset ja paikalliset tuotteet, hoidot ja joogaosaaminen saavat niille ansaitun paikan Keralan Joogafestivaaleilla.

Keralan Joogafestivaalit järjestetään Jalotuksen – Kestävän Elämän Yhteisön tiloissa (https://jalotus.fi/). Jalotuksen arvot ja opit kaikuvat myös Keralan Joogafestivaaleilla ja näin suosimme ainoastaan kestävästi tuotettuja palveluja ja tuotteita. Otathan oman vesipullosi mukaan sillä emme myy pullotettua vettä vaan oman pullon voit täyttää vesipisteillä. Tarjolla on kasvis/vegaani ruokaa päivän aikana.

Olet lämpimästi tervetullut Keralan Joogafestivaaleille!