Tervetuloa Basaariin ja Hoitolaan

Keralan tunnelmalliseen, vanhaan navettarakennukseen avautuu joogafestivaalipäivän ajaksi värikäs Basaarialue! Tutustu Basaarin toimijoihin alla tarkemmin.

Luontaishoitola Saraswati

Navetan itäisen siiven rauhaan rakentuu intialaisiin hoitoihin erikoistunut hoitotila, jossa pääset kokeilemaan ja nauttimaan Luontaishoitola Saraswatin ammattitaitoisen henkilökunnan palveluista.

Ennakkovaraukset lipun ostaneille Saraswatin ayurvedisiin hoitoihin tehdään täältä!

Elina Päiviö / Tutustumishoitoja kiinalaiseen lääketieteeseen ja shiatsuun perustuen

Elina on joogan kautta löytänyt tiensä kiinalaisen lääketieteen ja täydentävien hoitomuotojen pariin. Hän on nuoresta pitäen ollut kiinnostunut kehollisuudesta, liikkeestä ja kehomielen tasapainottamisesta fyysisten harjoitteiden kautta. Elina onkin tanssinopettaja (Bachelor of Dance Arts), Somatic Pilates-ohjaaja, joogaopettaja ja joogaterapeutti. Yinjoogan syventävien opintojen kautta Elina tutustui kiinalaiseen lääketieteeseen ja opiskelee nyt kolmatta vuotta akupunktiohoitajaksi Kiinalaisen lääketieteen Akatemiassa Helsingissä. Hän on myös koulutettu shiatsu-hoitaja. Hoitajana Elinalla on lämmin ja läsnäoleva kosketus.

Kiinalainen lääketiede perustuu ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja harmonian ihanteeseen. Ihminen voi hyvin ja on tasapainossa, kun qi (energia/elinvoima vrt. prana) virtaa vapaasti hänen kehossaan. Qin virtausta voi kuitenkin häiritä esim. vääränlainen ravinto, ylikuormitus tai voimakkaat/tukahdutetut tunteet. Kehomielen tasapainoa edistetään poistamalla esteet qin virtauksen tieltä. Kiinalaisen lääketieteen yleisimpiä hoitomenetelmiä ovat akupunktio, moksibustio, kuppaus ja erilaiset hierontamenetelmät.

Keralan joogafestivaaleilla tarjolla matalankynnyksen 20–30 minuutin tutustumishoitoja kiinalaiseen lääketieteeseen ja shiatsuun perustuen. Tarjolla on seuraavia hoitoja:

  • NADA-korva-akupunktio: mm. ahdistuksen, unettomuuden, stressioireiden ja uupumuksen hoito
  • Neljä Porttia-akupunktio: mm. kivunlievitys ja stressioireiden hoito
    -niska-hartiaseudun liukukuppaus 30min
    -kallonpohjan, niska-hartiaseudun ja käsien shiatsu-käsittely 30min

Elina Päiviön hoitoihin voi tehdä ennakkovauksia sähköpostitse elinvoiman.meri@gmail.com

Liisa Wiik alias Uranuskeiju – Astrologi, opettaja ja opas sielunpolulla. Astrologia on kuulunut Liisan elämään jo lapsena. Se on hänen tapansa tutkia ja ymmärtää maailmaa, ihmisiä ja elämän eri vaiheita. Liisa kokee, että astrologia on avain sieluun. Liisan tulkinta on intuitiivista ja syväluotaavaa. Hän käyttää tulkinnoissaan paljon karma-astrologiaa ja antaa painoarvoa astrologisen kartan Kuunsolmuille eli ns. sielun kompassiakselille, joka kertoo mistä me tulemme ja minne olemme tässä elämässä matkalla. Jokainen tulkinta on oma uniikki jsyväpsykologinen kurkistus itseen ja voi auttaa ymmärtämään omia juuria ja valintoja. Se auttaa kohtaamaan haasteet ja rohkaisee löytämään oman potentiaalin. Liisa kuuntelee mitä sinulle ja elämääsi kuuluu ja peilaa sitä syntymäkarttasi karmalliseen informaatioon. Näin voidaan saada kiinni siitä, missä juuri sinä kuljet omalla polullasi. Liisa ottaa Kerala Joogafestivaaleille sekä ennakkoon ajanvarauksia että jättää vapaita aikoja saataville walk-in periaatteella. Ennakkovaraukset Liisalle sähköpostilla uranuskeiju@gmail.com

BASAARIpersoonallisilta myynti- ja esittelypisteiltä löydät nämä toimijat:

Padma Joogastudiot – Padmalla tarjotaan tunteja rauhallisen, lempeän, fyysisen ja edistyneen joogan muodoissa. Padmalla joogataan hyväksyvässä ja sallivassa ilmapiirissä. Padman studioille ovat tervetulleita kaikki joogasta kiinnostuneet. Löydät rakkaudella luodut, tunnelmalliset joogastudiomme Järvenpäästä, Keravalta ja nyt myös Tuusulasta! Keralasta löydät Padman esittelypisteen!

Villa Mandala Resort –koulutus ja retriittikeskus Loviisassa. Laadukasta koulutus- ja retriittitarjontaa joogan harjoittajille ja opettajille. Joogaopettajakoulutuksia ja wellness-loma, pystymetsää ja kokouspalveluita. Löydät Villa Mandalasta tutun Mia Jokinivan myös Kerala Joogafestivaalien ohjelmapuolelta!

Moi Namastea Helsinki-based online e-commerce site that connects globally conscious consumers with ethically sourced offerings from India, including clothing, jewelry, and home decor. Each item is meticulously vetted for its environmental and social impact. Beyond their aesthetic appeal and the ancestral craftsmanship of Indian artisans, these products offer consumers a chance to make a positive social impact.

Santa Malandra – Kerala Basaarissa on tänäkin vuonna mukana myös @santamalandra –helsinkiläisen Lila Kristiinan luoma vaatemerkki, jonka herkullinen väriskaala ja kauniit materiaalit ovat peräisin muotiteollisuuden ylijäämästä.

Sammalkivi – Festareilla saa fiilistellä myös Kiviä, taidetta, kirjoja, salatun sisimmän silittelyä. Valoa ja hyvää oloa. Sammal kivi kahden yhteen soivan ystävän ideoima leikkauspiste tälle kaikelle. Luonnonsielu Laru Holopainen ja Kuvataiteilija, kirjailija Rasaliina Jänö opastavat ja neuvovat matkallasi kivien maailmaan.

Uoma Earthcare ja Uoma Wild & Sour – Tämä kahden ammattilaisen kestävää hyvinvointia luova toiminta on syntynyt halusta parantaa sekä elinympäristömme tilaa että omaa ja muiden hyvinvointia. Keralassa pääsemme maistelemaan mm. viime vuonna yleisöä ihastuttanutta Masu nokkoskombuchaa.

Bindu Online – Bindu® on laadukkaita videoharjoituksia tarjoava joogan online-alusta. Kotitreenejä, kursseja ja lisäkoulutusta suomen kielellä. Asanaa, ayurvedaa, pranayamaa, filosofiaa, historiaa, movementia ja meditaatiota. Bindusta Keralan Joogafestivaaleilla ovat mukana mm. opettajat Mia Jokiniva ja Jarno Mäkelä. Hyppää kyytiin jo nyt – tie joogataivaaseen on avoinna!

WMF – Nyt on harvinaisen ainutlaatuinen tilaisuus päästä maistamaan herkkuja suoraan Keralasta! WMF Finland -yhdistys tulee tarjoilemaan Keralan makuja ja värejä lautaselle koottuna. Malayalee tarkoittaa Keralalaista malayalam kieltä äidinkielenään puhuvaa henkilöä. Tiestikö, että malayalam on Keralan osavaltion virallinen kieli?